Spaanse zon, mooie gravelbanen. Welkom in Andalusië! Puente Romano is het strijdtoneel van een Challenger toernooi op het gemalen baksteen. Er is één Nederlander bij: Thiemo de Bakker. Hij redde het, ondanks onze support, net niet tegen een taaie Argentijn. Maar de Thiemo van nu traint de dag erna gewoon weer twee keer. Hij is pijnvrij, rustig en vastberaden. Al bijna tien jaar geleden eindigde hij in de mondiale top-50, terwijl hij nu op dit soort toernooien is aangewezen. Zou hij het allemaal opnieuw willen doen? Zeker. Maar Thiemo heeft in de afgelopen jaren wel een aantal belangrijke lessen geleerd. Luister hoe hij deze bagage gebruikt op weg naar de top-100. Het moet er nog één keer in zitten!

2 antwoorden
  1. David van Splunteren zegt:

    Leuk om Thiemo zo te horen. Ben ook erg benieuwd naar het verhaal van de jonge garde die nu ITF/Futures/Challenger speelt en die ook de volgende stap proberen te maken. Hebben jullie die al op de lijst staan?

    • Inside Out zegt:

      Hi David! Mooi dat je even reageert. Hebben al contact gehad met een aantal spelers van de jonge garde. Je kunt dus zeker een podcast met dat thema verwachten binnenkort!

Reacties zijn gesloten.